Еволуција на љубовта…

Loading...

Како изгледа љубовта со текот на годините…На почетокот е секогаш најслатко…
После 5-тата година веќе ништо не е толку важно… 🙂
 
На следниот ЛИНК можете да видите што е лоша среќа…
Даде се од себе да го заведе но на ОВА не се надеваше!На почетокот е секогаш најслатко…
После 5-тата година веќе ништо не е толку важно… 🙂
 
На следниот

loading...
Loading...