Фото: Ајде малку да скокаме по креветот!

Разговор на еден брачен пар преку СМСКој вели дека на оние парови кои се подолго во брак им станува досадно?!
Прочитајте го овој разговор, и ќе се уверите во спротивното.Кој вели дека на оние парови кои се подолго во брак им станува досадно?!
Прочитајте го овој разговор, и ќе се уверите во спротивното.

Пронајдете не на следниве мрежи: