Фото: Ако не знаете како да раскинете, може ова да ви биде „добар“ пример!

Loading...

Сакате да раскинете, а никако да најдете добар момент, средба, која ќе ви помогне тоа да го реализирате и повторно да бидете слободни како птица. Па, што ќе кажете на вакво раскинување?!Можеби фотографијава и овој „добар“ пример на раскинување ви даде идеја, како да раскинете на партнерот/партнерката?!
Или само слатко се насмеавте… :)Можеби фотографијава и овој „добар“ пример на раскинување ви даде идеја, како да раскинете на партнерот/партнерката?!
Или само

loading...
Loading...