Фото: Colgate мие се, само љушпи од ајвар не!

Охридска реклама за паста за заби!Colgate мие се, само љушпи од ајвар не!

Извор: Оhrigani.mkColgate мие се, само љушпи од ајвар не!

Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: