Фото: Чудна алатка е фотошоп

Loading...

Фотошоп е можеби една од омилените алатки на девојките, посебно кога треба да „нашминкаат“ некоја фотографија и да ја стават на својот Фејсбук профил. 
Фотошоп знае да го зголеми задникот, да го намали стомачето и градите и да го „истушира“ лицето. Може да земе дел од стомакот и да додаде на задникот, како на фотографијата. 
Се е возможно со фотошоп, но за жал реалноста е друга. 
Фотошоп е можеби една од омилените алатки на девојките, посебно кога треба да „нашминкаат“ некоја фотограф

loading...
Loading...