Фото: Да не беше моќта на фотошоп девојкава немаше да биде „посакувана“ на Интернет

Loading...

Очигледно е дека фотошоп е најомилената алатка на девојките, посебно на оние кои сметаат дека имаат некаква маана со својот изглед. 
Таков пример е девојкава, која на социјалните мрежи е доста „посакувана“ само затоа што ја постира онаа фотошопираната фотографија, па припадниците на посилниот пол, паѓаат на нејзината „убавина“. 
Но, некој кој можеби ја знае во живо, се изреволтирал, па решил да направи споредба од пред и потоа. 
Очигледно е дека фотошоп е најомилената алатка на девојките, посебно на оние кои сметаат дека имаат некаква маана со с

loading...
Loading...