Фото: Еве како ќе изгледа споменикот на Северина во Скопје!

Исполнета желбата на Северина да има споменик во Скопје! По изјавата на хрватската пејачка дека сака споменик во Скопје, се појави пример како би изгледал. 
Погледнете го на следната страна. 

По изјавата на хрватската пејачка

Пронајдете не на следниве мрежи: