Фото: Глупаво откачување на Фејсбук

Фејсбук профил има веќе секој во светот, без разлика која и да е неговата цел на употреба.
Па така, се наоѓаат и луѓе од ваков тип, кои буквално веруваат на секој збор, а не сфаќаат дека некој ќе го употреби и најглупавиот потег само да ги откачи!
Фејсбук профил има веќе секој во светот, без разлика која и да е неговата цел на употреба.
Па така, се наоѓаат и луѓе од ваков тип, кои бук

Пронајдете не на следниве мрежи: