Фото: Изрзување љубов преку СМС

Срце, кажи ми колку ме сакаш?Срце, кажи ми колку ме сакаш?
– Дали оваа девојка го доби очекуваниот одговор?!
Извор: Ohrigani.mkСрце, кажи ми колку ме сакаш?
– Дали оваа девојка го доби очекуваниот одговор?!
Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: