Фото: Како би изгледала Мона Лиза доколку би била средношколка?

На сметка на фамозната Мона Лиза на Леонардо Да Винчи има безброј зафрканции. Па, некој се сетил да ни покаже како ја замислува Мона Лиза како средношколка…Некој има навистина бујна фантазија, па на свој начин ја претставил Мона Лиза во улога на „опасна“ средношколка. 
Како ви се допаѓа?Некој има навистина бујна фантазија, па на свој начин ја претставил Мона Лиза во улога на „опасна“ средношколка. 
Како ви

Пронајдете не на следниве мрежи: