Фото: Како да му објасните на пушач дека ви пречат цигарите?

Loading...

Како да му објасните на пушач дека ви пречат цигарите?Ви пречи димот од цигари, а вашиот другар/ другарка не сака да го разбере тоа?
Постои начин на кој лесно може да сфати како се чувствувате.
Погледнете на следната страна:

Ви пречи димот од цигари, а вашиот другар/ другарка не сака да го разбере тоа?
Постои начин на кој лесно може да сфати како се чувствувате.

loading...
Loading...