Фото: Како изгледа воздушно перниче во Југо?!

Факт е дека Југото не е најдобро направено, и откако е направено, нема никакви подобрувања…Многумина со право го нарекуваат, канта, крнтија, ѓубре… Можеби има и вистина во тоа дека греачите на задното стакло му служат само за да не ти замрзнат рацете додека го буткаш во зима, или пак тоа  дека од опремата има само резервна гума. И можеби навистина луѓето што возат/возеле југо одат во рајот, затоа што пеколот веќе го преживеале…
Но, ова се уште не сте го виделе…Погледнете како изгледа воздушно перниче во Југо:

Многумина со право го нарекуваат, канта, крнтија, ѓубре… Можеби има и вистина во тоа дека греачите на задното стакло му служат само за да не ти з

Пронајдете не на следниве мрежи: