Фото: Како Македонец откачува девојка на Фејсбук!

Loading...

Ако сте машко, дали вака би откачиле девојка?!
А доколку сте женско, дали ваков одговор би му пратиле на напишаното?!
 Ако сте машко, дали вака би откачиле девојка?!
А доколку сте женско, дали ваков оГлупаво откачување!

loading...