Фото: Како Македонка дели „комплименти“ на Фејсбук чет?

Loading...

Еве што се случува кога девојка ќе реши да даде некој комплимент на Фејсбук чет, за на крај тоа да испадне мала шала од нејзина страна. 
Ќе и поверувате на почеток кога ќе ви каже „Убав си“?!
Еве што се случува кога девојка ќе реши да даде некој комплимент на Фејсбук чет, за на крај тоа да испадне мала шала од нејзина страна. 

loading...
Loading...