Фото: Како момче запросува девојка, а како девојка запросува момче?!

Има ли вистина?!Еве како момче запросува девојка и како девојка запросува момче…
Што мислите има ли вистина во ова?!Еве како момче запросува девојка и како девојка запросува момче…
Што мислите има ли вистина во ова?!

Пронајдете не на следниве мрежи: