Фото: Како одат во WC мажите, а како жените?!

Зошто ли девојките толку долго се задржуваат во WC?!Погледнавте?
Можеби сега ви е појасно што прават толку долго време жените кога ќе влезат во тоалет…
Фото: Бркај РаботаПогледнавте?
Можеби сега ви е појасно што прават толку долго време жените кога ќе влезат во тоалет…

Пронајдете не на следниве мрежи: