Фото: Како се „ценка“ проститутка

Loading...

Сте решиле, вечерта да се опуштите и да се задоволите како човек, но во својот паричник немате доволно пари, колку што чини една проститутка.
Ако отидете и и понудите некаква компензација, таа од старт ќе ве одбие, а вие очајно сакате да легнете нешто вечерта.
Има еден доста интересен начин како успешно да се „исценкате“ со проститутка и да го добиете она што го сакате.
Сте решиле, вечерта да се опуштите и да се задоволите како човек, но во својот паричник немате доволно пари, колку што

loading...