Фото: Како се менуваше интимната фризура кај жените низ историјата

Loading...

Од 1940-та до 2010-та интимната фризура кај жените драстично е сменета.
Погледнете низ кои фази поминала, за денес да биде тоа што е .. односно да ја нема повеќе.
Вистинското прашање е, како мажите уживале во сексот во 1940-та година со таква „секси“ интимна фризура кај жените?
Од 1940-та до 2010-та интимната фризура кај жените драстично е сменета.
Погледнет

loading...