Фото: Како се разбираат охриѓани преку СМС

Loading...

Еве како охриѓани се договараат преку СМС каде да излезат и каде да се чекаат…Кратко и јасно, на нивен јазик охриѓани знаат што сакаат да си кажат меѓу себе.
Извор. ohrigani.mkКратко и јасно, на нивен јазик охриѓани знаат што сакаат да си кажат меѓу себе.
Извор.

loading...
Loading...