Фото: Капата многу тешка бе…!

Што капа ќе беше ова?!Девојчињата веројатно не би ја ни забележале капата на оваа фотографија…
Фото: Ohrigani.mkДевојчињата веројатно не би ја ни забележале капата на оваа фотографија…
Фото:

Пронајдете не на следниве мрежи: