Фото: Кинезите го ископираа и Скопско!

Loading...

Кинезите го ископираа и Скопско!Оваа лименка е произведена во Кина. Секако не не чуди тоа 🙂
Секако се е исто само називот е променет. Класика …
Лименката има и малку изменета боја од оригиналот, што потсетува на старите лименки на Скопско.Оваа лименка е произведена во Кина. Секако не не чуди тоа 🙂
Секако се е исто само називот е променет. Класика …
Лименката

loading...
Loading...