Фото: Кога дечко ќе те спушти на „земја“ со само една СМС порака!

Ја сруши :)Вчера можевте да видите како напаѓаат ДЕВОЈКИТЕ, денес може да видите како тоа го прават момците!Вчера можевте да видите како напаѓаат ДЕВОЈКИТЕ, денес може да видите како тоа го прават момците!

Пронајдете не на следниве мрежи: