Фото: Кога девојката ќе почне „валкано“ да навредува

Таа добива покана за да излезе, а враќа на ваков валкан начин. Кај го има тоа?!Со „валканиот“ начин на навредување на девојкава само покажува дека постојат и вакви „валкани“ девојки на планетава. 
Доста интересна информација му даде на дечково што само ја покани на состанок. Со „валканиот“ начин на навредување на девојкава само покажува дека постојат и вакви „валкани“ девојки на планетава. 

Пронајдете не на следниве мрежи: