Фото: Кога девојката ќе те „спушти“ на земја со само една СМС порака!

Момчето доживеа големо разочарување!Ова е дефинитивно многу лоша девојка :)Ова е дефинитивно многу лоша девојка 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: