Фото: Кога градниците на жените би биле игра

Кога женските градници би биле игра…Тогаш мажите најверојатно не би престанале да играат…
Момци, кое ниво би го избрале вие?!Тогаш мажите најверојатно не би престанале да играат…
Момци, кое ниво би го избрале вие?!

Пронајдете не на следниве мрежи: