Фото: Кога ќе ја „спуштиш“ на земја свекрвата!

Убаво и напиша :)Моментот кога ќе ја „спуштиш“ свекрвата на земја.
 Моментот кога ќе ја „спуштиш“ свекрвата на земја.
 

Пронајдете не на следниве мрежи: