Фото: Кога ќе решиш да си го забиеш Ферарито во бандера!

Велат Ферари е едeн од најјаките автомобили во светот и е сон на секој втор човек на планетата. Но, што се случува кога ќе се тестира издржливоста на ова возило?Дали реалноста по забивање на Ферарито во бандера, ги разочара вашите очекувања?Дали реалноста по забивање на Ферарито во бандера, ги разочара вашите очекувања?

Пронајдете не на следниве мрежи: