Фото: Кога таткото погрешно ќе ја сфати напишаната порака од дечкото на ќерката

Loading...

Внимавајте каде го оставате својот телефон во моментот кога се допишувате со вашето момче или додворувач, бидејќи ако вашиот татко прочита може погрешно да си протолкува и да се случи ова. По ова, дефинитивно не треба да си го оставате телефонот кај ќе ви текне. :)По ова, дефинитивно не треба да си го оставате телефонот кај ќе ви текне. 🙂

loading...
Loading...