Фото: Кој ќе им фрли цигла – но да биде прецизен?!

Loading...

Кој ќе им фрли цигла?Како овие девојки можеле да објават ваква фотографија?
Го нашле „вистинското“ место за позирање! 
Погледнете ја целта фотографија на следната страна

Како овие девојки можеле да објават ваква фотографија?
Го нашле „вистинското“ место за позирање! 
Погледнете ја це

loading...
Loading...