Фото: Македонец и праќа порака на Бијонсе

Loading...

Поради големата желба да оди на нејзиниот концерт, Македонец  прати искрена порака на официјалниот Фејсбук профил на поп дивата Бијонсе.
Да се надеваме дека ќе добие позитивен одговор и дека неговата голема желба ќе биде исполнета.
Поради големата желба да оди на нејзиниот концерт, Македонец  прати искрена порака на официјалниот Фејсбук профил

loading...