Фото: Меѓу нив има разлика од 50 години, но го сака искрено како и неговата јахта!

Loading...

Меѓу нив има разлика од 50 години, но го сака искрено како и неговата јахта!„Искрена љубов“… :)„Искрена љубов“… 🙂

loading...
Loading...