Фото: Мистер Бин во Скопје!

Loading...

Верувале или не легендата Мистер Бин се појави во Скопје. Еден наш верен читател ни испрати фотографија од скопските улици каде го забележал, ни помалку, ни повеќе туку легендарниот Мистер Бин. 
Можеби Мистер Бин решил да прошета низ нашиот главен град или пак ова е скопјанец кој е вистинска копија на него. 
Проценете сами. Еден наш верен читател ни испрати фотографија од скопските улици каде го забележал, ни помалку, ни повеќе туку легендарниот Мистер Бин. 

loading...
Loading...