ФOTO: Мистеријата е откриена – Од каде зајакот во целата приказна за Велигденските јајца!

Loading...

Доколку се прашувавте од каде зајак во цела таа приказна за Велигден!Фарбање и украсување јајца за Велигден…Сето тоа ни е познато, но од каде зајакот во цела таа приказна?!
Доколку и вам ве мачи истото прашање, ви предлагаме да го погледнете одговорот на следната страна:

На следниот ЛИНК прочитајте за народното верување – Ако на Велигден паѓа снег…Фарбање и украсување јајца за Велигден…Сето тоа ни е познато, но од каде зајакот во цела таа приказна?!
Доколку и вам ве мачи истото праш

loading...
Loading...