Фото: Најлошиот фотошоп направен некогаш!

Фотошоп чуда прави, а ова е уште еден доказ за тоа.Фотографијата само покажува колку фотошоп може некогаш да биде и најлош.
Ова е дефинитивно најлошиот фотошоп направен некогаш иако мора да признаеме дека сепак дечково се потрудил! :)Фотографијата само покажува колку фотошоп може некогаш да биде и најлош.
Ова е дефинитивно најлошиот фотошоп направен некогаш иако мора да

Пронајдете не на следниве мрежи: