Фото: Ни зебрите не се веќе она што беа!

Машала зебра!Едноставно да посакаш да ја земеш за домашно милениче…
Како ви се допаѓа оваа зебра?Едноставно да посакаш да ја земеш за домашно милениче…
Како ви се допаѓа оваа зебра?

Пронајдете не на следниве мрежи: