Фото: Никола Тесла наспроти Мајли Сајрус – каква споредба!

Loading...

Некои кои ќе ја погледнат фотографијата ќе си речат навистина не е фер, а некои само слатко ќе се насмеат, бидејќи сепак целта на поставената фотографија е да се насмееме. Овие две личности едноставно не се за споредба, бидејќи едниот направил мноогу, а добил малку, а другиот направил малку, а добил многу. 
Што е тоа е, битно е да се насмееме. :)Овие две личности едноставно не се за споредба, бидејќи едниот направил мноогу, а добил малку, а другиот направил малку, а добил многу. 

loading...
Loading...