Фото: Од кога Македонија стана град?!?

Loading...

Уште еден доказ дека во денешно време секој има профил на Фејсбук и секој пишува што ќе му падне на памет. 
Па така, една Македонка решила својот „гнев“ за луѓето кои зборат по градот, да го прикаже на својот Фејсбук профил, но свесно или не, згрешила една голема работа! 
Уште еден доказ дека во денешно време секој има профил на Фејсбук и секој пишува што ќе му падне на памет. 

loading...
Loading...