Фото: Охридски туристички водич што се брза

Му се брза на човекот!На овој начин туристички водич во Охрид се разбира со љубопитните туристи кога му се брза накај дома!
Извор: Оhrigani.mkНа овој начин туристички водич во Охрид се разбира со љубопитните туристи кога му се брза накај дома!
Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: