Фото: Охриѓани ги дознаваат плановите за новите автопати!

Како што дознава Охриѓани.мк новиот автопатот Кичево – Охрид, ќе имат и тунел под “пресека„ ама и посебен тунел наменет за сите Скопјани кој идeт накај Охрид!Овај специален тунел за сите коли со Скопски таблички ги насочвит колите преку специјален и подолг тунел назад за Кичево. Ако некој со Скопски таблички пробвит илегално да влезит во “обичниот„ тунел, ќе му се спуштит автоматска рампа и ќе добие казна од 50 евра!
Со овај нов тунел се очекуват во Охрид да се вратит мирот, да се вратит позитивната енергија меѓу народот, да немат појќе негативни коментари на интернет за Охрид и да имат појќе странски гости!

Извор: Ohrigani.mkОвај специален тунел за сите коли со Скопски таблички ги насочвит колите преку специјален и подолг тунел назад за Киче

Пронајдете не на следниве мрежи: