Фото: Познатата рингла на Кико на продажба!!

Loading...

Откако Кико ја прослави својата рингла во интервјуто за „24 Екслузив“ таа отиде на продажба. Ринглата на Кико која е одлична за секс и секогаш уклучена на кец, се најде на продажба. 
Секој оној кој сака да проба секс на рингла која е уклучена на кец и да го има истото искуство како нашиот идол Кико, нека побрза бидејќи заинтересираноста е голема. 
Доколку се уште се прашувате за што станува збор, а го немате погледнато кратото интервју на Кико, кликнете на следниот линк. 
Оној кој ќе ја купи прв, ќе биде навистина среќен, бидејќи ваква рингла ретко се наоѓа. Ринглата на Кико која е одлична за секс и секогаш уклучена на кец, се најде на продажба. 
Секој оној кој сака да проба секс на рингла

loading...
Loading...