Фото: Профилната фотографија на Мона Лиза на Фејсбук!

Фамозната Мона Лиза на Леонардо Да Винчи секогаш е мета на интересни и смешни коментари, бидејчи секој сака да види како таа би изгледала во 21 век. Некој се сетил да ја замисли во издание, доколку би имала Фејсбук профил, како таа ќе почне да се однесува по 10 дена користење на една од најзаразните социјални мрежи во светот. 
Па што мислите, и стои профилната фотографија на Мона Лиза?Некој се сетил да ја замисли во издание, доколку би имала Фејсбук профил, како таа ќе почне да се однесува по 10 дена користење на една од најзараз

Пронајдете не на следниве мрежи: