Фото: Прв јавен превоз во Прилеп

Loading...

Прв јавен превоз во ПрилепПрилепчани се сместија во првиот јавен превоз во градот, и се замолуваат да не го хранат возачот!
Фото: Оhrigani.mkПрилепчани се сместија во првиот јавен превоз во градот, и се замолуваат да не го хранат возачот!
Фото:

loading...
Loading...