Фото: Разликата во статусот на врски кај мажите и жените

Од сингл до врска можеби нема никаква разлика, но кога некој ќе каже „комплицирано е“ има голема разлика кога тоа го кажува маж, а кога жена. Во реалниот живот е навистина така нели?!Во реалниот живот е навистина така нели?!

Пронајдете не на следниве мрежи: