Фото: Решение за оние кои не сакаат да носат појас во автомобил

Loading...

Отсега воопшто не треба да се грижите доколку не сакате да носите појас во автомобил. Има решение и за тоа!
Откако ќе ја погледнете сликата ќе сфатите дека тоа е идеално решени кое покажува дека носите „сигурносен појас“, а покрај тоа е одлична превара за полицијата која секојдневно демнее по некој несовесен возач кој заборавил да стави сигурносен појас.
Отсега воопшто не треба да се грижите доколку не сакате да носите појас во автомобил. Има решение и за тоа!

loading...