Фото: Се продаваат фискални сметки на Пазар 3!

На Пазар 3 се појави интересен оглас.Имено, одредено лице решило да продава фискални сметки по многу „поволна“ цена.
Ни помалку ни повеќе 200 фискални за 200 евра! :)Имено, одредено лице решило да продава фискални сметки по многу „поволна“ цена.
Ни помалку ни повеќе 200 фискални за 200 евра!

Пронајдете не на следниве мрежи: