Фото: Ситуација во гаражите на ГТЦ – Паркинг со пречки!

Ситуација во гаражите на ГТЦНајдобра паркинг ситуација во ГТЦ.
Зарем е можно вака да се паркира човекот?Најдобра паркинг ситуација во ГТЦ.
Зарем е можно вака да се паркира човекот?

Пронајдете не на следниве мрежи: