Фото: Снежана конечно ќе „јаде“ нешто друго наместо јаболка!

Loading...

Принцот: „Зошто си толку среќна“?Конечно и се посреќи на Снежана…
Ќе јаде банана наместо јаболка…само за каква банана станува збор? :)Конечно и се посреќи на Снежана…
Ќе јаде банана наместо јаболка…само за каква банана станува збор? 🙂

loading...
Loading...