Фото: Специјален букет за мажи?!

Loading...

Кога на девојка сакате да и подарите нешто со што ќе ја плените, мисијата е лесна. Парфемче, гардероба, накит…идеите се бескрајни, насмевката загарантирана. Но кога девојка треба да избере подарок за момче, е тоа е веќе покомплицирано.
На фотографијата Ви презентираме една уникатана идеја. “Рачно“ изработен букет, направен од шишиња полни со алкохол. Нормално, подарокот не е препорачливо да се употребува индивидуално и наеднаш во целост, туку задолжително треба “на помош“ да повикате што повеќе пријатели. Со други зборови, доколку некогаш на подарок добиете ваков букет, препорачливо е да организирате журка.
Кога на девојка сакате да и подарите нешто со што ќе ја плените, мисијата е лесна. Парфемче, гардероба, накит…идеите

loading...