Фото: Статусот на твојата плата кога си сингл и во брак!

Ја чувствувате ли разликата на статусот на вашата плата кога сте сингл и кога сте во брак?!Па, нормално дека ја чувствувате кога таа е доста очигледна .. :)Па, нормално дека ја чувствувате кога таа е доста очигледна .. 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: