Фото: Сте виделе ли досега по искрен огласувач од овој?!

Се продава BMW X5…Овој огласувач решил да го стави на продажба својот џип BMW X5…
Но зошто овој автомобил се продава по пониска цена…прочитајте во описот!Овој огласувач решил да го стави на продажба својот џип BMW X5…
Но зошто овој автомобил се продава по пониска цена…прочитајте во о

Пронајдете не на следниве мрежи: